dilluns, 14 de setembre del 2015

Xerrada

Producció d'aliments saludables sense llaurar ni verins 


L'Associació ECOL3VNG impulsora del Projecte Turuta, moneda local social, té com un dels seus projectes importants la recuperació de terres i el conreu comunitari de les mateixes, de forma que, amb el contacte directe amb la naturalesa i la producció d'aliments sans i ecològics, cada vegada estiguem més a prop d'assolir més graus de sobirania alimentària. Això comporta aprendre a saber treballar la terra i conèixer tècniques d'agroecologia.

En aquest sentit, amb Agricultura regenerativa ibérica, s'ha establert una relació col·laborativa que ens ha portat a organitzar actes de divulgació i aprenentatge. De la seva mà, ens visita ara el brasiler Luiz Carlos Pinhiero, un referent internacional en agroecologia i ramaderia que ens il·lustrarà sobre la producció d'aliments ecològics i agrosistemes i els seus beneficis per a la nostra salut.

Us convidem doncs, el: Dimecres 30 de setembre a les 19 h. al Centre Cívic La Geltrú (Pl de l'Associació d'Alumnes obrers, 1) Producció d'aliments saludables sense llaurar ni verins a càrrec del professor Luiz Carlos Pinheiro, enginyer agrònom i consultor agropecuari internacional Presentació a càrrec d'Ana Digon, coordinadora de Red ibérica d'agricultura regenerativa.

Organitzen: Agricultura Regenerativa Ibérica i Associació ECOL3VNG (Projecte Turuta) amb el suport del departament de medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Currículum del professor Pinheiro:

 https://drive.google.com/file/d/0B2qqDnUUZOlwN1hLTVRVUUtmT0E/

https://drive.google.com/file/d/0B5SV-qnK3gdJNFNlZ2wxWGluMHc/view?usp=sharing

 Us hi esperem!!! Salutacions cordials,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada