Producció d'aliments saludables sense llaurar ni verins
L'Associació ECOL3VNG impulsora del Projecte Turuta, moneda local social, té com un dels seus projectes importants la recuperació de terres i el conreu comunitari de les mateixes, de forma que, amb el contacte directe amb la naturalesa i la producció d'aliments sans i ecològics, cada vegada estiguem més a prop d'assolir més graus de sobirania alimentària. Això comporta aprendre a saber treballar la terra i conèixer tècniques d'agroecologia.
En aquest sentit, amb Agricultura regenerativa ibérica, s'ha establert una relació col·laborativa que ens ha portat a organitzar actes de divulgació i aprenentatge. De la seva mà, ens visita ara el brasiler Luiz Carlos Pinhiero, un referent internacional en agroecologia i ramaderia que ens il·lustrarà sobre la producció d'aliments ecològics i agrosistemes i els seus beneficis per a la nostra salut.
Us convidem doncs, el: Dimecres 30 de setembre a les 19 h. al Centre Cívic La Geltrú (Pl de l'Associació d'Alumnes obrers, 1) Producció d'aliments saludables sense llaurar ni verins a càrrec del professor Luiz Carlos Pinheiro, enginyer agrònom i consultor agropecuari internacional Presentació a càrrec d'Ana Digon, coordinadora de Red ibérica d'agricultura regenerativa.
Organitzen: Agricultura Regenerativa Ibérica i Associació ECOL3VNG (Projecte Turuta) amb el suport del departament de medi ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Currículum del professor Pinheiro:
https://drive.google.com/file/d/0B2qqDnUUZOlwN1hLTVRVUUtmT0E/
https://drive.google.com/file/d/0B5SV-qnK3gdJNFNlZ2wxWGluMHc/view?usp=sharing
Us hi esperem!!!
Salutacions cordials,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada